Logo Kok aan Huis
Ron & Koen Ron & Peter

Samenwerking

Ron Belt is een thuiskok die graag bij u thuis komt koken. Maatwerk leveren is een belangrijk kenmerk. Ron inventariseert voordat hij bij u komt koken uw exacte wensen en stemt met u af of u bediening wilt of niet. Mensen waar Ron vaak mee samenwerkt zijn Peter Hartkoorn, Koen van der Meer, Pauline van Dam en Klaas Hoekstra.

Peter Hartkoorn
Peter werkt als freelance kok sinds 2012 en is al sinds 1995 werkzaam als restaurant kok. Ron en Peter hebben elkaar leren kennen bij restaurant Allemansgeest in Voorschoten. Samen zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Daarnaast verzorgt Peter ook voor Kok aan Huis diners op locatie.

Koen van der Meer
Het gastheerschap zit Koen in het bloed. Sinds 1990 is Koen werkzaam in de horeca. Ron en Koen kennen elkaar al vanaf de lagere school. Ook hebben ze samengewerkt bij restaurant Allemansgeest. Bij partijen waar u graag bediening bij heeft kunt u kennismaken met Koen.  

Pauline van Dam
Mensen het gevoel geven dat ze in goede handen zijn en dit met hart en ziel uitdragen, daar staat Pauline voor. Ze is organisatorisch sterk, een duizendpoot, heel communicatief en klantgericht ingesteld. Ze heeft haar sporen verdiend als restaurant manager. Ron en Pauline hebben elkaar leren kennen via Pauline's man. 

Klaas Hoekstra
Via de wonderlijke wegen van internet hebben Ron en Klaas elkaar gevonden. Het werkgebied van Klaas bestrijkt Noord Nederland, zijn thuisadres is Assen. Via de website van Klaas Culinair kunt u inspiratie opdoen over zijn expertise: Klaas Culinair.

 

 

Webdevelopment Webparking