Logo Kok aan Huis
Aardperen Mango Zwarte knoflook

Verjaardag’s diner

Beste Ron,
Het was helemaal super gisteravond!!
Bedankt!!
En tot volgende keer.
Marc

Geplaatst op 21-04-2019 om 9:58

Complimenten

Teveel complimenten voor mij die indirect voor jou bestemd zijn. Het was inderdaad top en het bereiden was super eenvoudig. De dames hebben genoten en ik ook.

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:47

Genoten

We hebben genoten van het door jou voorbereide kerstdiner. Het is me gelukt alles goed klaar te maken en de hoeveelheden waren meer dan voldoende. We wensen je vandaag nog een goede dag toe en dan genieten van een paar dagen rust, hopelijk. Nogmaals dank.

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:36

Super BBQ

BBQ van topniveau! De zorgvuldig gekozen producten van hoge kwaliteit en de wijze van bereiding maakten de BBQ uniek! Geen vette spek of braadworsten maar culinaire hoogstandjes werden door Ron uit 'the Green Egg' getoverd. Klasse en genieten met smaak in hoofdletters geschreven.
De warme aandacht van Pauline voor haar gasten maakt dit duo een goed koppel! Een aanrader voor een bijzondere gelegenheid.
Dank Ron en Pauliene voor een smakelijke avond in Fijnaart!

Geplaatst op 22-05-2016 om 22:05

Top

Het Kerstdiner was top.

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:59

Complimenten

Alle complimenten aan de kok. Het was echt heerlijk.
Mijn gasten zijn echte fijnproevers en zij hebben zitten smullen.

Carpaccio zag er leuk uit en was heerlijk.
De gerookte zalm in een roos maakte indruk, omdat het er zo mooi uit ziet. Men was verrast door de ansjovismayonaise en vond dit een heerlijke combinatie.
De duif was heerlijk, maar moest in mijn oven wel 12 minuten garen.
De hertenrugfilet was een groot succes.
Het dessert met de perensabayon was wel een heel lekkere afsluiting.

Al met al een heel geslaagde avond en een aanrader voor andere mensen.
De beschrijving was prima.

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:56

Leuk concept

Hallo Ron

Wij hebben vrijdag heerlijk genoten! Wat een leuk concept!
Het pakte allemaal goed uit gelukkig.
Dank.

Geplaatst op 24-10-2015 om 17:06

Veel dank

Beste Ron, we hebben genoten van een heerlijk kerstdiner. Mooie gevarieerde gerechten en duidelijke instructies!

Geplaatst op 04-01-2015 om 12:20

kerstdiner

Ron, ik wilde je nog laten weten dat we een zeer geslaagd (en heerlijk) kerstfeest hadden mede dankzij de superverzorgde kokaanhuis maaltijden. Iedereen heeft er van genoten om thuis in een sterrenrestaurant te zitten!

Geplaatst op 04-01-2015 om 12:19

heerlijke lunch

Ron verzorgde voor ons een feestelijke lunch aan huis voor 12 personen. De voorbereidingen en het overleg over onze wensen ging soepel en ontspannen. Het eten was heerlijk en Ron is een prettig iemand om in de keuken te hebben.
Na afloop was alles meteen weer opgeruimd en schoongemaakt. Erg fijn! Ron zorgde dat het precies zo ging als we ons hadden voorgesteld. Compliment, Kok aan Huis!

Geplaatst op 20-05-2014 om 10:33

Kookworkshop

Voor de verjaardag van onze opa die 60 werd hebben wij een heerlijke workshop gehad, geweldige avond en fantastisch gegeten. Veel tips gehad en gelachen! Bedankt voor alles! Tot snel!

Geplaatst op 10-04-2014 om 17:07

mevr

Beste Ron,

Dank voor het mooie diner, we hebben gisteren heerlijk gegeten! En super aangeleverd; ik heb minimale tijd in de keuken gestaan en de instructies waren helder. Geweldig!

Geplaatst op 16-03-2014 om 11:36

Jaarlijkse traditie

Ron verzorgt inmiddels al 4 jaar het jaarlijkse diner voor mijn voetbalteam bij de Jodan Boys in Gouda. Elke keer weet hij ons te verrassen met heerlijke gerechten! Voorgerechten, vlees, vis of vegetarisch; het is allemaal even lekker en doet niet onder voor een sterrenkok. Daarnaast heeft hij gekookt voor mijn Management Team en de reacties op deze mooie avond waren hetzelfde; fantastisch!

Geplaatst op 09-03-2014 om 19:58

Gezellig etentje met de buren

Afgelopen zaterdag 4 januari heerlijk gegeten en gedronken met de buren en dit alles was perfect geregeld !! De kok aan huis is een echte aanrader voor mensen die lekker willen eten in een ongedwongen sfeer. De uitleg van de verschillende gerechten en de passie voor koken met een gewaarborgde kwaliteit was een uitermate prettige ervaring !!!
Graag tot een volgende keer
Joost en Chantal, Ali en Petra en Inge Bart

Geplaatst op 08-01-2014 om 18:25

Ron aan huis

Februari 2013 is het jaar waarin ik 60 word. Iets leuks, gezellig ,iets anders dan anders en gemakkelijk is mijn devies.Niet telang in de keuken,maar wel lang aan tafel. Kok aan huis op internet opgezocht. Ron Belt uit Zoeterwoude. Jaren geleden heb ik daar zelf gewoond, dus Ron moest het worden. Na een paar keer mailverkeer te hebben gehad, werd de telefoon ter hand genomen en alle gerechten besproken. Mijn inbreng werd zeer op prijs gesteld. Op 26 februari was het zover. Ruim voor aanvang had Ron bezit genomen van de keuken . Heerlijk, wat een rijkdom, nu even niet koken. Alle gerechten waren prachtig, zalig en gelardeerd met de heerlijkste wijnen .Deze avond heeft een zeer goede indruk op mij en mijn gezin achtergelaten. Zijn inzet, producten, informatie over de gerechten , de wijnen en de sfeer die hij daar als inbreng heeft gehad waren onuitwisbaar. Ten zeerste aan te raden bij familie, vrienden, collega's en kennissen.Ron wat mij betreft tot over 5 jaar.

Geplaatst op 25-05-2013 om 16:09

Deel uw ervaring met ons

 
Webdevelopment Webparking