Logo Kok aan Huis
Lavendel Laurier

Fantastische avond

Ron heeft bij mij thuis een vriendengroep van 9 man een fantastische avond bezorgd! Niets dan lof van mij en mijn gasten. Fantastisch om te zien hoe geruisloos Ron alle voorbereidingen treft, de tafel dekt en daarna alles weer netjes achterlaat. Tijden het koken en het diner is Ron op passende wijze aanwezig op momenten dat er wat verteld/geserveerd moet worden. Daartussen is hij op precies de juiste wijze wat meer op de achtergrond bezig in de keuken. We hebben genoten van een informeel diner bestaande uit gerechten van hoog niveau. Iedereen heeft het nog over de heerlijke Ossenhaas van Ron. Ron, ik maak heel graag nog een keer gebruik van jouw diensten!

Geplaatst op 03-03-2019 om 14:40

SUPER

Het was SUPER, lekker, mooi, gezellig en fijn.
Lars zei dat hij echt nog nooit zo lekker heeft gegeten.
Jan had niet verwacht dat jij zo goed was. Hij had een "gewoon diner" verwacht, maar dit was boven verwachting.
Maaike zei zelfs: Ron is echt een goede kok.

Geplaatst op 03-03-2019 om 14:36

Heerlijk gegeten

Voor afgelopen zaterdag had ik je zelf de kookopdracht gegeven.
Maar het was toch nog wel een echte verassing. Hele leuke ervaring en heerlijk gegeten.
Iedereen was er erg complimenteus over, fijn en relaxed!
Bedankt!

Geplaatst op 03-03-2019 om 14:32

Afscheid collega's

Dag Ron,
Mede door jouw culinaire inbreng kan ik met heel veel plezier terugkijken op een fijn afscheid van mijn collega's. Nogmaals dank.
Gr. Albert

Geplaatst op 03-03-2019 om 14:30

Fantastische avond

Goedemorgen Ron, wat heb jij er een fantastische avond van gemaakt!! We hebben allemaal genoten van het over heerlijke eten. Heel heel geel dank! Ook namens alle aanwezige. groetjes, Marjolein

Geplaatst op 03-03-2019 om 14:27

Genoten

Het was een fantastische ervaring, wij hebben enorm genoten
en met ons alle gasten.
Nogmaals bedankt en graag tot een volgende keer!

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:55

Lof

Wilde nog even laten weten dat het donderdag voortreffelijk was, kreeg van alle gasten lof voor alle heerlijkheden.

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:54

Lunch

We kijken terug op een hele mooie dag en daar heb je ook zeker aan bijgedragen. We horen veel zeer positieve reacties op de lunch!

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:53

Verjaardag

We willen jou nogmaals heel hartelijk danken voor de geweldige avond! Ik kijk echt terug op een zeer geslaagde verjaardag en dat is aan jou te danken. Van alle aanwezigen hebben we ook alleen maar positieve reacties ontvangen dus die hebben ook genoten. We weten je te vinden

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:52

Meer dan gehoopt

We hebben echt enorm genoten van alles wat je hebt klaargemaakt en de manier waarop je dat hebt gedaan. Het was veel meer dan we gehoopt of verwacht hadden. Al onze gasten vonden het ook geweldig. En we weten wel zeker dat hier meer opdrachten uit voort zullen komen.

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:50

Topavond

Ron heeft bij mij thuis een vriendengroep van 9 man een fantastische avond bezorgd! Niets dan lof van mij en mijn gasten. Fantastisch om te zien hoe geruisloos Ron alle voorbereidingen treft, de tafel dekt en daarna alles weer netjes achterlaat. Tijden het koken en het diner is Ron op passende wijze aanwezig op momenten dat er wat verteld/geserveerd moet worden. Daartussen is hij op precies de juiste wijze wat meer op de achtergrond bezig in de keuken. We hebben genoten van een informeel diner bestaande uit gerechten van hoog niveau. Iedereen heeft het nog over de heerlijke Ossenhaas van Ron. Ron, ik maak heel graag nog een keer gebruik van jouw diensten!

Geplaatst op 30-01-2017 om 10:30

Kerstlunch PME

Namens de (interne) medewerkers en consulenten wil ik jou en de bediening nogmaals bedanken voor de culinaire kerstlunch die jij met niet heel veel moeite hebt kunnen serveren. Beetje spannend was het wel allemaal. Lukt het koken op 5 pitjes, voldoende ruimte, gaat het brand alarm niet af.... Vol verbazing zag men dat jij een overheerlijke kerstlunch serveerde, wat in een provisorische keuken/pantry klaargemaakt werd. Complimenten! De heerlijk spijs/wijncombinatie maakte het af. Absoluut voor herhaling vatbaar, wellicht op de nieuwe locatie. Goede feestdagen!

Geplaatst op 14-12-2016 om 13:04

Je eigen 'CuliCasa' met Kok aan Huis ;-)

Tijdens ons 25-jarig huwelijk kookte Ron voor 50 gasten 'de Michelin-sterren uit de lucht' met een verrassend 8 gangen walking-diner. Niet alleen wijzelf maar ook alle gasten waren enthousiast en vol lof over de gerechtjes. In 1 woord; TOP !

Geplaatst op 13-06-2016 om 17:03

Fantastische avond

We hebben een fantastische avond gehad zaterdag.
Het diner was voortreffelijk, iedereen heeft er enorm van genoten.
Zeker voor herhaling vatbaar dus we weten jullie volgend jaar weer te vinden.;-)

Geplaatst op 08-04-2016 om 16:01

Weer top

Was weer top gisteravond!

Super bedankt, natuurlijk ook namens alle aanwezigen.

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:58

Topavond

Bedankt voor de topavond. We hebben echt heerlijk gegeten en onze ouders vonden het geweldig

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:57

Top

Was weer helemaal top Ron!

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:55

Genoten

Ik denk dat ik namens iedereen wel kan zeggen, dat wij erg genoten hebben van jouw kookkunsten.
Namens de hele familie Kolijn bedankt voor de goede verzorging en het lekkere eten.

Geplaatst op 08-04-2016 om 15:48

Verrassingsdiner om niet te vergeten

Wat een geweldige avond heeft Ron verzorgd op 14 november 2015. Ik organiseerde een verrassingsdiner voor mijn vriendin, die een dag eerder 40 was geworden. In z'n eentje zette Ron een fantastisch 6-gangendiner neer. Het begon met een heerlijk sappige coquille met puree van zoete aardappel als amuse. Gevolgd door een mooi gebalanceerde salade met artisjok en voortreffelijke Ibericoham. Het tussengerecht van gebakken grietfilet met spinazie en truffelbotersaus was een feest. Wat een prachtig stukje vis en wat combineerde dat mooi met de truffelbotersaus. Het hoofdgerecht van reeboutfilet met paddestoelen en wildjus was ook in de roos. Heerlijk. Vervolgens een voortreffelijke kaasplank met onder andere kaas van boeren uit de omgeving van Ron's woonplaats. Het dessert was een lekker frisse mangosoep met sinaasappel, vanille en witte chocoladeroomijs. Voor bij de koffie had Ron heerlijke lekkernijen gemaakt. Vooral het bitterkoekje en de pure chocoladetruffel met kokos doen ons opnieuw het water in de mond lopen. Het is verbluffend knap hoe soepel Ron de avond invult. Ontspannen doet hij z'n ding, waarbij hij ook nog tijd heeft voor een gezellig praatje met de gasten. En aan het eind van de avond lijkt het echt alsof hij een toverstokje heeft, zo snel als hij alles heeft opgeruimd. Pik had Ron al een aantal keer bij vrienden meegemaakt. Ook daar was het altijd voortreffelijk. Voor ons staat vast dat Ron garant staat voor een avond culinair genieten.

Geplaatst op 16-11-2015 om 23:15

Succes

Goedemorgen Ron,

Ik kreeg alleen maar goede feedback over het etentje gisteravond, het was dus een succes!

Dank voor je inzet en wie weet tot een volgende keer.

Geplaatst op 24-10-2015 om 17:10

Avond om niet te vergeten

Hallo Ron, Wij willen nog even terugkomen op de avond die wij van onze kinderen aangeboden hebben gekregen.Het was voor ons een avond om niet gauw te vergeten.
Een prachtige beleving voor ons op de wijze hoe jij voor ons gekookt hebt, uitleg erbij, zeer smaakvol, voortreffelijke bediening en dat alles in een geheel ongedwongen sfeer.
Heel erg gezellig en dat allemaal in ons eigen huis.
Onze vrienden hebben er ook erg van genoten en waren zeer onder de indruk van jou.

Uiteraard hebben wij onze kinderen bedankt voor de prachtige avond maar willen jou toch ook nog bedanken voor de goed verzorgde avond.

Bedankt en wie weet weer tot een volgende keer.

Geplaatst op 24-10-2015 om 17:05

Uit de kunst

Bij deze wil ik je namens alle eters nog bedanken voor het geweldige eten dat je ons gepresenteerd hebt. Het was uit de kunst en voor herhaling vatbaar. Nogmaals dank daarvoor.

Geplaatst op 24-10-2015 om 17:00

veel dank

Veel dank voor het verzorgen van een topavond! Tot de volgende keer.

Geplaatst op 24-08-2015 om 11:05

Geweldige avond

Een geweldige avond! Dank allemaal. Mooie cadeaus/bloemen en de gezelligheid aan tafel. Zo wilden we het. Ron nogmaals bedankt voor het heerlijke eten. Ik denk dat ik voor iedereen spreek.

Geplaatst op 24-08-2015 om 11:03

Reuze dank

Nogmaals reuze dank voor jullie fantastische hulp van afgelopen zaterdag, wij hebben heel veel complimenten gehad. Goede zomer toegewenst en tot een volgende mooie avond.

Geplaatst op 24-08-2015 om 10:56

Gast in eigen huis !

Zaterdag 20 juni 2015, heeft Ron zorggedragen voor een voortreffelijk avond bij ons thuis. Een geheel verzorgd, uitgebreid en heerlijk diner voor 30 personen. Geraffineerd en verrassend gangen, soepel en discrete bediening. Veel enthousiaste reacties van de genodigden mogen ontvangen. Nogmaals veel dank, ook mede namens al mijn gasten ! Peter Alkemade

Geplaatst op 22-06-2015 om 22:51

Genieten

We zijn nog steeds aan het nagenieten van ons feest waaraan jij een grote bijdrage hebt geleverd.Voor meer dan 100 man gekookt op ons Walking dinner/ feest... Alles even heerlijk, snel uitgeserveerd en dan ook nog op temperatuur. Hoe krijg je het voor elkaar! We hebben al zoveel complimenten van onze gasten gekregen over de kwaliteit van je gerechten en de manier waarop jij werkte. (En dan tussendoor nog 14 kids voorzien van andere lekkernijen...) Superbedankt! Het enige minpuntje was dat er niets over was voor de volgende dag:)

Geplaatst op 16-06-2015 om 11:32

heerlijk

ron bedankt voor weer een geweldige avond, je kan proeven dat er met liefde gekookt wordt, het was weer heerlijk en van onze gasten niets anders dan lof a la proxima, meindert en cees

Geplaatst op 02-06-2015 om 12:11

Heerlijke avond

We hebben een heerlijke avond gehad en wat hebben we lekker gegeten, iedereen was dik tevreden. Bedankt voor de goede zorgen!

Geplaatst op 16-05-2015 om 13:29

Dank

We vonden het heerlijk smaken en erg comfortabel om zo ontspannen met onze gasten bezig te kunnen zijn. Dus wie weet tot een volgende keer.

Geplaatst op 16-05-2015 om 13:26

65 party

Omdat we op 5 en 9 mei allebei 65 werden, besloten we er een leuk feestje van te maken. Om daar zelf ook volop van te kunnen genieten en niet in de weer te hoeven zijn met de verzorging van de inwendige mens hebben we Ron uitgenodigd om dit deel voor zijn rekening te nemen. En dat was een groot succes. Wij hebben zelf enorm genoten, maar ook onze gasten vonden het super gezellig en waren vol lof over de heerlijkheden die ze voorgeschoteld hadden gekregen!! Een echt succes!!!

Geplaatst op 14-05-2015 om 14:30

Heerlijke proeverij

Voor 20 personen heeft Ron voor de tweede keer bij ons heerlijke gerechten gemaakt. Zo leuk opgediend en zo smaakvol. Iedereen was weer enthousiast . Het zal zeker niet de laatste keer zijn. Dank je Ron, het was weer super.

Geplaatst op 10-03-2015 om 23:00

50 jaar

Op een vrijdagavond in januari vierden we de 50ste verjaardag van mijn vriend. We hebben met 13 personen heerlijk in ons eigen huis gedineerd. Ron verzorgde voor een mooie sfeervolle gedekte tafel. Gedurende de avond serveerde Ron de heerlijkste gerechten uit onze keuken! De bijpassende wijnen maakten het geheel compleet. We hebben een super avond gehad. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op 17-02-2015 om 23:02

5*

Beste Ron, dank je wel voor het fantastische meergangendiner. Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijke, uitstekend verzorgde avond!! Voor ons ontspannen genieten van je overheerlijke creaties. Zeker voor herhaling vatbaar en wij zullen je zeker aanbevelen bij familie/vrienden en kennissen

Geplaatst op 12-01-2015 om 13:24

25 jaar getrouwd

Ter eren van ons 25 jarig huwelijk hadden we een diner georganiseerd voor 10 personen. Ron tovert een prachtig diner uit je eigen keuken. Hij werkt onopgemerkt en serveert het met enthousiasme en een mooie uitleg. Na afloop tref je je keuken opgeruimd. Wij hebben ervan genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Dank Ron !

Geplaatst op 30-11-2014 om 20:42

HOERA WE HEBBEN EEN EXCUUS OM RON TE BELLEN

In de 12 jaar dat Ron nu als kok aan huis werkt hebben wij al diverse keren mogen genieten van zijn kookkunsten. Dineetjes aan huis (4, 6 of 8 personen). Proeverij/walking diner toen we 12,5 jaar getrouwd waren en laatst nog mijn 25 jarig jubileum bij de zaak. Op locatie of in de eigen vertrouwde keuken, het maakt Ron niets uit. Het feest begint al als de menusuggesties in je mailbox vallen. De heerlijkste dingen dansen voor je ogen, sommige bekend andere een tropische verrassing. Alles kan en mag van Ron dus het is altijd prettig met hem overleggen. Bel gerust!
Dan de avond zelf. Van het begin tot het eind genieten!! Mooi opgemaakte borden, uitleg over het gerecht en hoe het is bereid. De heerlijkste smaken en een lust voor het oog, lekkere wijnen en ook daar een goed verhaal.En als iedereen weer enthousiast naar huis is na een topavond wacht de laatste verrassing in de keuken. Alles is schoon en opgeruimd, je hoeft allen maar de vaatwasser aan te zetten. Dit was absoluut niet de laatste keer dat we Ron gebeld hebben. We zijn alweer op zoek naar een nieuw excuus.

Geplaatst op 19-11-2014 om 11:58

1 ster voor mijn 65e

Mijn 65e verjaardag heb ik thuis gevierd met een aantal goede vrienden en met kok aan huis Ron Belt,
Wat een meester in de keuken, met goede voorbereiding en zoveel rust heeft Ron een 5 gangen diner voorgeschoteld, die alle smaakpapillen te boven gingen, wat een symfonie van smaken en gerechten, We waren allen zeer enthousiast. De uitleg bij elk gerecht met de bijpassende wijn waren meer dan duidelijk en zeker goed bijpassend. En de keuken toen Ron na het diner nog gezellig met ons een kopje koffie dronk, was helemaal opgeruimd en schoon, alsof er niets gebeurd was.
Hans

Geplaatst op 17-11-2014 om 16:27

Ga er maar aan staan!

Om voor een aantal collega koks te koken! Toen ik aangaf dat ik een diner wilde organiseren voor bevriende koks, werd Ron niet warm of koud. Ik weet wat ik kan, ik weet wat ik niet kan was zijn reactie. En dat klopt! We hebben echt genoten. Heerlijk gegeten, heerlijke sfeer en mijn vrienden waren echt heel enthousiast. Veel dank voor de geweldige avond!

Geplaatst op 13-11-2014 om 12:18

SUPERFEEST!!

Mijn (60ste) verjaardag wilde ik graag eens zeer luxe vieren, maar wel gewoon thuis. Ik dacht meteen aan Ron, die al eens een heerlijk diner voor ons gekookt had. Er zouden nu wat meer mensen komen dus kozen we deze keer voor een Proeverij. Het een na het andere heerlijke gerecht werd door Ron in onze keuken bereid en door zijn geweldige hulp Pauline uitgeserveerd. Wat een topkok en wat een geweldig team, helemaal op elkaar ingespeeld en geruisloos aan het werk. En het geserveerde was allemaal zo ongelofelijk lekker, iedereen was zeer enthousiast. En ik: ik had een zeer luxe avond, helemaal verzorgd zonder stress en zo werd het echt een SUPERFEEST! Dankjewel, Ron en Pauline!!

Geplaatst op 10-11-2014 om 21:16

Dank

Wat een fantastisch diner heb jij voor ons verzorgd!! Echt geweldig hoe goed en relaxed alles voor elkaar kwam ( ook de onverwachte extra vegetariër)! Wij vonden werkelijk elk hapje en elke gang verrukkelijk en kregen, ook gisteren, nog heel enthousiaste reacties! Zeer bedankt. Groeten van Chris en Heleen

Geplaatst op 07-11-2014 om 16:02

Niets dan lof

Ron we zitten nog na te genieten van gisteravond, niets dan lof ook van onze gasten. Wat een luxe om je zo te laten verwennen en dan weer een opgeruimde keuken als je weggaat. We vonden het plezierig dat je er was en hopen dat dit niet de laatste keer was dat je voor ons hebt gekookt. Vriendelijke groet, Gerard en Ali

Geplaatst op 07-11-2014 om 15:58

Heerlijk!

Ron heeft samen met gastvrouw Pauline afgelopen weekend bij ons thuis een walking dinner verzorgd voor bijna 40 personen. Het is perfect verlopen, van voorbereiding tot en met uitvoering. De organisatie was soepel en vlekkeloos, de 7 gerechten inclusief dessert waren heerlijk. Een zeer ontspannen avond waarbij wij hebben kunnen genieten van onze gasten en iedereen het zeer naar zijn zin heeft gehad. Talloze complimenten ontvangen voor het eten en de verzorging. Absoluut aan te bevelen!

Geplaatst op 22-09-2014 om 23:15

Diner

Ron, het was de tweede keer dat we van je diensten gebruik maakten en
wij en onze gasten hebben weer genoten op 14 juli 2014.
Waar de gelegenheid zich voordoet zullen we je "KUNSTEN"aanbevelen.
Ga zo door!
Groeten Roelie en Jan Leideman, Zoetermeer

Geplaatst op 16-09-2014 om 16:59

40 jaar werd een feest mede door Ron Belt

Als surprise een kok aan huis gezocht voor de verjaardag van Marjolein (40). Uitgekomen bij Ron mede door zijn prettige site. En wat een geweldige avond werd dit. De 5 (ruime) gangen die er prachtig uitzagen maar nog lekkerder smaakte was voor alle meiden (12) een ware surprise. Van aankleding van de tafel tot aan het opruimen en schoonmaken van de keuken was werkelijk top georganiseerd. Tuurlijk was het spannend om te doen, zo maar iemand in huis nemen en de hele regie geven over de avond, maar ik zou het zo weer doen. Dank voor de heerlijke maaltijden en ik weet zeker dat we nog een keer gebruik van je gaan maken.

Geplaatst op 16-09-2014 om 14:04

Dank

Beste Ron,
Even een berichtje om je te laten weten dat wij nog steeds nagenieten van een topavond. Het was voor ons een bijzondere avond en het eten was werkelijk uit de kunst! Dat vond iedereen.
Heel hartelijk dank daarvoor.

Geplaatst op 08-09-2014 om 14:47

Fund-raising walking-dinner

Stichting the Mission gaat een keuken bouwen voor een school in Afrika.
Direct bood Ron spontaan aan hieraan mee te willen werken. En zo heeft hij een prachtig walking-dinner verzorgd voor 50 personen. Het was een geweldige avond, die begon met mooi verzorgde heerlijke amuses. En daarna werd het ene lekkere gerechtje na het andere geserveerd. Het geheel had een heel ontspannen karakter, omdat iedereen gezellig met elkaar kon praten en niemand hoefde iets te doen. Alles was echt perfect
geruisloos georganiseerd. Wat een kok, met zoveel liefde en passie eerlijke en pure gerechten serveren. Iedereen had al veel over hem gehoord, omdat wij altijd het kerstdiner door hem laten verzorgen. (ik heb de meest ontspannen kerstvoorbereiding van iedereen). Maar nu hebben ze het zelf geproefd. Dank!!

Geplaatst op 28-07-2014 om 19:44

40e verjaardag

Op 24 juli de 40e verjaardag van mijn vriend gevierd met een Walking-Diner BBQ. De voorbesprekingen verliepen heel soepel en Ron heeft onze wensen perfect ingevuld.
Op de dag zelf was Ron tijdig aanwezig om alles klaar te zetten en straalt hij professionaliteit en rust uit. Heerlijke kleine gerechtjes bereidt vanaf de BBQ, O.a. Lam, rund en kreeft, niets is te gek voor deze vakman.
Mede dankzij Ron kijken wij terug op een zeer geslaagd feest.

Geplaatst op 27-07-2014 om 19:07

Trouwdag tot in de puntjes verzorgd

Voor onze bruiloft hadden wij een locatie uitgezocht waar geen kok in dienst was en er de mogelijkheid was om zelf een kok van de keuken gebruik te laten maken. Ron kende ik nog van vroeger en we besloten hem te vragen om een diner te koken voor 13 personen. Terwijl we met Ron de mogelijkheden bespraken, hebben we ook gevraagd naar suggesties voor de lunch, mogelijkheden voor hapjes voor de receptie en een 'late night snack'. Ron had allerlei ideeën, 'seizoensgebonden' suggesties en goede voorstellen en uiteindelijk heeft Ron die dag voor al het eten gezorgd. Het was echt fantastisch. We begonnen met de lunch waarbij de lat al hoog werd gelegd voor de rest van de dag. Onze daggasten wisten niet dat een lunch al zo lekker kon zijn. Alle overige gasten die we spreken over de dag beginnen meteen over de 'goddelijke' hapjes. Je trouwt gelukkig maar een keer dus we kunnen Ron niet voor een volgende bruiloft vragen maar we zoeken we een andere gelegenheid!

Geplaatst op 11-05-2014 om 9:10

12,5 jaar huwelijk

Wij hadden een intieme gezelschap met veel wensen. Het was begonnen met een zoektocht, een afspraak dat was heel begaan, eerlijk, professional afgesproken. Op de dag zelf, wij waren ontzettend blij mee met de uitvoering... ris de veau.... wensen wordt echt en lekker eten... Mijn familie was heel erg blij mee met Ron, qua koken en hoeveelheden, presentatie, prijskwaliteit... echt aan te raden !
Ron, namens mijn familie en mijn lieve echtgenoot ( Michiel) Bedankt, hou de goodheid en kwaliteit als wat je gelooft ! en Nog meer success toegewenst !
p.s. sorry heeft even lang geduurd met ons reactie maar de indruk is een goede herrinnering ;)

Geplaatst op 10-03-2014 om 18:35

Jaarlijkse traditie

Ron verzorgt inmiddels al 4 jaar het jaarlijkse diner voor mijn voetbalteam bij de Jodan Boys in Gouda. Elke keer weet hij ons te verrassen met heerlijke gerechten! Voorgerechten, vlees, vis of vegetarisch; het is allemaal even lekker en doet niet onder voor een sterrenkok. Daarnaast heeft hij gekookt voor mijn Management Team en de reacties op deze mooie avond waren hetzelfde; fantastisch!

Geplaatst op 10-03-2014 om 10:55

Topkok aan huis

Ter ere van mijn 12.5 jarig jubileum bij mijn werkgever heeft Ron bij ons thuis gekookt voor 11 personen. Wat een bijzondere ervaring is het om in je eigen huis zo culinair verwend te worden! Ieder gerecht was top en de wijn was passend bij ieder gerecht. Ron heeft de gave om over ieder gerecht en wijn iets boeiends te vertellen. Iedereen was zeer enthousiast over het verloop van de avond. Het was een avond om nooit te vergeten. Een absolute aanrader voor een geweldige avond uit in eigen huis. Ron, nogmaals bedankt!

Geplaatst op 06-01-2014 om 13:21

Zo wil iedereen wel 50 worden.....

Voor tien mensen een exclusief vijfgangenmenu op tafel zetten, dan moet je wat kunnen!
Heel ontspannen wist Ron dat met gemak te realiseren.......
Van het ene heerlijke gerecht naar de volgende top schotel.
We hebben ontzettend genoten en bevelen hem dan ook van harte aan!!!!!

Geplaatst op 30-09-2013 om 18:04

Een lust voor het oog en de tong!

Met onze groep vrijwilligers en medewerkers (ca 20 personen) van de Klaverhal maakten we tijdens ons jaarlijkse uitje, een paar jaar geleden kennis met het fenomeen Kok aan Huis. Wauw, dat was heel wat anders dan we gewend waren. Wat een heerlijk eten. Van te voren is er overleg en ieder van ons kreeg een keuze menu waarop je kon aangeven waar je voorkeur naar uitging. Over het algemeen kun je stellen: keuze uit vis- of vleesgerecht. En dat blijkt keuze genoeg voor iedereen. Eigenlijk maakt het ook niet uit wat je kiest, het is allemaal even lekker, vers en bijzonder. De opmaak van de borden alleen al is een feestje en het leuke is, Ron geeft elke keer uitleg wat hij je voorschotelt en hoe hij het heeft klaargemaakt. Daardoor besef je eens te meer wat voor heerlijks er op je bordje ligt. Het verloopt allemaal in een heel gemoedelijke sfeer, hoe hij het voor elkaar krijgt voor ca. twintig personen te koken op vier pitten is mij een raadsel maar het lijkt geen probleem. De wijnen bij de gerechten zijn ook heerlijk en wij werden keurig bediend door een collega van Ron, alles werd ons uit handen genomen. Het gekke is, wij hadden een vijfgangen diner, je bent eigenlijk heel de avond aan het eten maar wij hadden niet zo’n vol gevoel als je wel eens hebt als je te veel gegeten hebt. Er zit precies genoeg tijd tussen de gangen en na afloop heb je gewoon een heerlijk voldaan gevoel, zoals het hoort eigenlijk. De toetjes zijn al een lust voor het oog, om over de smaak maar te zwijgen. Ook hier worden heerlijke verse producten gebruikt. Kortom, niet meer twijfelen, gewoon doen!

Geplaatst op 03-09-2013 om 11:08

Een groot succes

Voor de verjaardag van mijn vrouw wilde ik dat wij onze handen eens helemaal vrij hadden en alle aandacht konden geven aan kinderen en partners en kleinkind. Geen zorgen om de boodschappen en niet de stress in de keuken. Telefonisch klikte het al helemaal met Ron en dat gaf vertrouwen. Ik kan er veel woorden aan weiden, maar weinig zijn genoeg. Het was top!!!!
Heerlijk 5 gangen menu met super kwaliteit ingredienten. Ron paste zich helemaal aan naar de wensen van ons en toen hij weg ging was de keuken spic en span. Deels afgewassen en de vaatwasser ingeruimd. Enige minpuntje? De volgende dag was het even zoeken, want Ron had de kastindeling iets verandert. Was eigenlijk nog een leuk aanknopingspunt de dag erna om nog eens na te praten over de geweldige avond. Ron nogmaals bedankt en we weten je te vinden als we weer eens een kok aan huis willen. Je mag ons trouwens met het grootste plezier opgeven als referentie. Fred en Eefje

Geplaatst op 24-07-2013 om 0:36

Super BBQ

Juni 2013: Bedrijfsuitje voor KPN met Ron achter de BBQ.

We wilden heel graag een BBQ, maar dan wel een luxe.
Alles was super georganiseerd, het eten was heerlijk, veel variatie en van goede kwaliteit.

Wie weet de volgende keer het 5 gangen diner!

Geplaatst op 17-07-2013 om 16:47

GEWELDIG

Al 2 keer kunnen genieten van een culinaire avond bij ons thuis.
De eerste avond met 10 vrienden die van niets wisten en totaal werden verrast door een kok aan huis.In 1 woord geweldig,we hadden een vijfgangen diner in overleg met Ron samengesteld.Ieder gerecht was heerlijk met een uitleg over al de producten die hij gebruikt.De tweede avond na heel veel jaren uit eten te zijn geweest met de hele schoonfamilie op mijn advies wederom Ron gebeld om te vragen of hij voor 13 personen weer een heerlijk diner kon komen maken.Nou dat was t zeker.In huiselijke sfeer onder t genot van een heerlijke wijn hebben we genoten van Ron z,n heerlijke gerechten.
Voor ons blijft t zeker niet bij deze 2 keer.

Geplaatst op 30-05-2013 om 22:03

Ron aan huis

Februari 2013 is het jaar waarin ik 60 word. Iets leuks, gezellig ,iets anders dan anders en gemakkelijk is mijn devies. Niet te lang in de keuken, maar wel lang aan tafel. Kok aan huis op internet opgezocht. Ron Belt uit Zoeterwoude. Jaren geleden heb ik daar zelf gewoond, dus Ron moest het worden. Na een paar keer mailverkeer te hebben gehad, werd de telefoon ter hand genomen en alle gerechten besproken. Mijn inbreng werd zeer op prijs gesteld. Op 26 februari was het zover. Ruim voor aanvang had Ron bezit genomen van de keuken. Heerlijk, wat een rijkdom, nu even niet koken. Alle gerechten waren prachtig, zalig en gelardeerd met de heerlijkste wijnen. Deze avond heeft een zeer goede indruk op mij en mijn gezin achtergelaten. Zijn inzet, producten, informatie over de gerechten, de wijnen en de sfeer die hij daar als inbreng heeft gehad waren onuitwisbaar. Ten zeerste aan te raden bij familie, vrienden, collega's en kennissen. Ron wat mij betreft tot over 5 jaar.

Geplaatst op 30-05-2013 om 20:40

Deel uw ervaring met ons

 
Webdevelopment Webparking