Logo Kok aan Huis
Bleekselderij Tomaten Aardbei

Genoten!

Omdat wij met een klein groepje waren, hebben we de kookworkshop thuis gedaan. Ron had alle ingrediƫnten en zelfs servies en bestek mee genomen. Ieder maakte een eigen gang en na het koken gingen we gezellig aan tafel. Ron zorgde ervoor dat de borden goed werden opgemaakt en bediende ons.
Het was een geslaagde avond met erg lekker eten.

Geplaatst op 19-06-2014 om 21:51

Teamuitje hockey

Met het hockeyteam van mijn dochter (11 jaar) hebben we een kookworkshop gedaan bij Ron. Het was zeer geslaagd. De meiden hebben eerst heerlijke borrelhapjes gemaakt voor de ouders. Toen die 1,5 uur later langskwamen kregen ze de hapjes uitgeserveerd door hun dochters. Terwijl de ouders lekker aan borrelen en kletsen waren, gingen de meiden verder met het bereiden van hun eigen maaltijd. Uiteraard werden tussendoor ook nog de koeien van boerderij Rustdam bezocht. Toen de ouders vertrokken waren, werden de laatste kookhandelingen gedaan. Daarna hebben ze gezellig met elkaar hun eigen bereide maaltijd opgegeten. Een aanrader!

Geplaatst op 15-04-2014 om 15:47

tuinfeest

Voor haar 70ste verjaardag heeft mijn schoonmoeder een tuinfeest gegeven met de Kok aan Huis. Ron heeft heerlijke en exclusieve hapjes eten gemaakt welke gedurende de hele middag/avond geserveerd werden. Het was superrrrrrrrrrrrrrrrrr lekker en iedereen heeft genoten. Met Koen in de bediening heeft iedereen kunnen genieten van een heerlijk feest waarin alles tot in de puntjes verzorgd werd.

Geplaatst op 22-09-2013 om 21:47

Diner voor personeel

Ik wilde voor mijn personeel een culinaire avond organiseren. Je kunt dan natuurlijk naar een restaurent gaan maar wij wilden het graag bij ons thuis doen om het lekker informeel te houden. We hadden geluk met het weer en we hebben de eerste 4 gangen in de tuin op en toen het wat frisser werd zijn we naar binnen gegaan voor de overige 3 gangen. Werkelijk voortreffelijk eten met heerlijke bijpassende wijnen. Ron is tevens een gezellige gastheer die mooi over het koken kan vertellen.Aan het eind van de avond ging Ron er weer vandoor terwijl wij met het personeel nog gezellig een drankje namen. Ron had de keuken echt keurig achtergelaten en mijn vrouw en ik hebben er dus zelf geen werk aan gehad. Kok aan huis is wat ons betreft dan ook een echte aanrader!

Geplaatst op 10-09-2013 om 18:51

Fantastisch!

Ik hoefde er niet lang over na te denken, ik wou graag een kook-workshop als afdelingsuitje regelen. En oh oh oh wat hebben wij de beste keuze gemaakt door Kok aan Huis te vragen. Maar tja, waar laat je zo'n grote groep. Ron had daar direct een oplossing voor, Boerderij Rustdam, Wat een geweldige lokatie en wat een fantastisch menu. Ik wist niet dat mijn collega's zo lekker konden koken. Nee hoor, al het lof voor Ron. Hij heeft het geweldig gedaan. Hij was er wel maar hij was er ook niet, we konden in groepjes onze gang gaan en af en toe kwam hij over onze schouders kijken......kortom my mission was accomplished! Bedankt Kok aan Huis!

Geplaatst op 05-06-2013 om 7:46

Kookworkshop aan huis

Wij hebben een erg geslaagde kookworkshop aan huis gevolgd onder leiding van Ron. Alle ingrediƫnten en benodigdheden werden door Ron meegenomen, zelfs een hele zeeduivel, die we onder deskundige leiding zelf hebben gefileerd. Het was een zeer geslaagde, ontspannen middag met heerlijk eten.

Geplaatst op 29-05-2013 om 20:48

Deel uw ervaring met ons

 
Webdevelopment Webparking