Culinair Gemak aan Huis

Op een ontspannen manier zelf een heerlijk diner op tafel zetten? Het kan. Met Culinair Gemak.

Wilt u een kwalitatief hoogwaardig diner op tafel zetten voor uw gasten, en wilt u de voorbereidingen laten verzorgen door Kok aan Huis, dan is Culinair Gemak aan Huis een uitkomst voor u. Kok aan Huis doet voor u de boodschappen, bereidt de gerechten voor en maakt een werkbeschrijving voor het koken, maar Kok aan Huis is gedurende het diner niet aanwezig.

Tijdens het diner kunt u gezellig bij uw gasten en/of gezin blijven tot vlak voor iedere gang. U of enkele van uw gasten verricht(en) de laatste handelingen aan de gerechten die Kok aan Huis voor u heeft voorbereid. Afhankelijk van het soort gerecht van het Culinair Gemak aan Huis zal dit ongeveer tien minuten zijn.

Kalfsvlees

Menusuggesties

Per seizoen wisselen de (biologische) producten regelmatig. U kunt u de nieuwste menusuggesties en bijhorende prijzen opvragen via ‘Aanvraag‘.

Een voorbeeld van een 4-gangenmenu van Culinair Gemak aan Huis:

  • Kruidige wortelsoep met pompoenpitten
  • Salade met gerookte zalm, gebakken gamba’s en vadouvanmayonaise
  • Ossenhaas, gemengde groenten en rozemarijnjus
  • Aardbeiensoep, vers fruit en citroensorbet ijs

Wijnen

Bij elke gelegenheid van Kok aan Huis is het mogelijk om bijpassende wijnen te bestellen.

Een van de wijnleveranciers van Kok aan Huis is Well of Wine uit Delft. Ik ben zeer gecharmeerd van de wijnen die Well of Wine in het assortiment heeft.  Veel van deze wijnen zijn biologisch en waar mogelijk voorzien van een biologisch certificaat. Biodynamische wijn, wijnen zonder toegevoegd zwavel en zelfs veganistische wijnen behoren tot de mogelijkheden. De wijnen zijn gemaakt van traditionele, autochtone druivenrassen die specifiek zijn voor het gebied van herkomst.

Door de goede prijs- en kwaliteitverhouding kan ik wijnen serveren die u en uw gasten verrassen. Voor meer informatie kijk op de website van Well of Wine

Verder haal ik ook wijnen bij de plaatselijke Wijnkoperij De Klaver uit mijn dorp Zoeterwoude. De wijnen die ik daar haal zijn niet in de winkel te koop en worden speciaal voor mij ingekocht.

Prijzen

De prijs voor een Culinair Gemak aan Huis voor een 4-gangen diner + amuse is € 49,50 p.p. inclusief 9% BTW.

Culinair Gemak kan afgehaald worden in Zoeterwoude of bezorgd worden (€ 0,30 per km) in onderling overleg.

Voorbeeld werkboek

Via deze afbeelding kunt u een voorbeeld downloaden van een werkboek dat u ontvangt bij Culinair Gemak aan Huis. Ieder gerecht heeft een uniek nummer in het werkboek, dat overeenkomt met het nummer op de aangeleverde gerechten.

Op deze manier behoudt u het overzicht wanneer u welke bakjes met bijbehorende ingrediënten nodig heeft.

Kalmoeslaan 14
2381 JG Zoeterwoude