Diner aan Huis

Diner aan Huis geeft u het gevoel een exclusieve gast te zijn in een sjiek restaurant, terwijl u in uw eigen vertrouwde omgeving bent.

Voorbereiding
Als voorbereiding op uw culinaire evenement bespreek ik samen met u het menu en de bijpassende wijnen. Ook maken we afspraken over de tafelaankleding, keukeninrichting, tijden en eventuele uitzonderingen in het menu.

Diner
Door mijn ervaring in de afgelopen jaren als thuis-kok, kan ik goed inschatten hoe een avond zal verlopen. Hierdoor kan ik op een natuurlijke en ontspannen manier inspelen op uw wensen, zodat u uw volledige aandacht kunt richten op uw gasten.

Salade verse tonijn

Menusuggesties

Per seizoen wisselen de (biologische) producten regelmatig. U kunt u de nieuwste menusuggesties en bijhorende prijzen opvragen via ‘Aanvraag‘.

Een voorbeeld van een 5-gangenmenu van Diner aan Huis:

  • Venkelsoep met ham
  • Fregola, Taggiasche olijf, Ibericoham, Parmezaanse kaas en vijg
  • Pompoenvelouté, coquille St. Jacques, paddenstoel en hazelnoot
  • Hertenrugfilet, schorseneren en Madeirajus
  • Parfait van pure chocolade, vanillesaus, tarte tatin van ananas, meringue met aceto balsamico

Wijnen

Bij elke gelegenheid van Kok aan Huis is het mogelijk om bijpassende wijnen te bestellen.

Een van de wijnleveranciers van Kok aan Huis is Well of Wine uit Delft. Ik ben zeer gecharmeerd van de wijnen die Well of Wine in het assortiment heeft.  Veel van deze wijnen zijn biologisch en waar mogelijk voorzien van een biologisch certificaat. Biodynamische wijn, wijnen zonder toegevoegd zwavel en zelfs veganistische wijnen behoren tot de mogelijkheden. De wijnen zijn gemaakt van traditionele, autochtone druivenrassen die specifiek zijn voor het gebied van herkomst.

Door de goede prijs- en kwaliteitverhouding kan ik wijnen serveren die u en uw gasten verrassen. Voor meer informatie kijk op de website van Well of Wine

Verder haal ik ook wijnen bij de plaatselijke Wijnkoperij De Klaver uit mijn dorp Zoeterwoude. De wijnen die ik daar haal zijn niet in de winkel te koop en worden speciaal voor mij ingekocht.

Prijzen

De moeilijkste vraag om te beantwoorden is: ‘wat kost een etentje?’

Kok aan Huis maakt voor u een offerte op maat. Voor het bepalen van de hoogte van de offerte spelen de volgende elementen een rol:

  • Vorm van dineren: is het een zittend of staand diner, een proeverij, een receptie, buffet , lunch of high tea;
  • Het aantal personen: een diner voor 6 is per persoon duurder dan een diner voor 20 personen;
  • Bijkomende kosten: aan u de keuze om bijvoorbeeld een wijnarrangement te bestellen, servies en glaswerk, tafels en stoelen te huren. Daarnaast kunnen er reiskosten bijkomen en eventueel bediening.

Via ‘Aanvraag‘ kunt u vrijblijvend een offerte op maat opvragen.

Kalmoeslaan 14
2381 JG Zoeterwoude