Walking Diner aan Huis

Heeft u een feestavond en wilt u uw gasten graag voorzien van kleine gerechtjes, dan is Walking Diner aan Huis zeer geschikt.

Een diversiteit aan kleine gerechten wordt geserveerd, waarvan u staand kunt genieten. Hierdoor ontstaat een informele levendige sfeer. Een Walking Diner noem ik ook wel amuse diner of een proeverij. De hoeveelheid eten is ter vervanging van een diner.

Voorbereiding

Ter voorbereiding van het Walking Diner aan Huis zal ik in overleg met u de gerechten met de bijpassende wijnen gaan samenstellen. Het Walking Diner zal ik in uw eigen keuken bereiden.

Menusuggesties

Per seizoen wisselen de (biologische) producten regelmatig. U kunt de nieuwste menusuggesties en bijhorende prijzen opvragen via ‘Aanvraag’.

Ron met gasten

Menusuggesties

Per seizoen wisselen de (biologische) producten regelmatig. U kunt u de nieuwste menusuggesties en bijhorende prijzen opvragen via ‘Aanvraag‘.

  • “Sashimi” van kort aangebraden tonijn, wakamé en soja
  • Aardpeersoep met gerookte paling en Granny Smith
  • Zeeduivelfilet met saus van bouillabaisse
  • Krokant gebakken kalfszwezerik, aardappel-sjalottencrème en worteljus
  • Ossenhaasfilet met zwarte knoflookjus
  • Mangosoep met sinaasappel, vanille en witte chocolade ijs

Wijnen

Bij elke gelegenheid van Kok aan Huis is het mogelijk om bijpassende wijnen te bestellen.

Een van de wijnleveranciers van Kok aan Huis is Well of Wine uit Delft. Ik ben zeer gecharmeerd van de wijnen die Well of Wine in het assortiment heeft.  Veel van deze wijnen zijn biologisch en waar mogelijk voorzien van een biologisch certificaat. Biodynamische wijn, wijnen zonder toegevoegd zwavel en zelfs veganistische wijnen behoren tot de mogelijkheden. De wijnen zijn gemaakt van traditionele, autochtone druivenrassen die specifiek zijn voor het gebied van herkomst.

Door de goede prijs- en kwaliteitverhouding kan ik wijnen serveren die u en uw gasten verrassen. Voor meer informatie kijk op de website van Well of Wine

Verder haal ik ook wijnen bij de plaatselijke Wijnkoperij De Klaver uit mijn dorp Zoeterwoude. De wijnen die ik daar haal zijn niet in de winkel te koop en worden speciaal voor mij ingekocht.

Salade iberico fregola

Prijzen

De moeilijkste vraag om te beantwoorden is: ‘wat kost een etentje?’

Kok aan Huis maakt voor u een offerte op maat. Voor het bepalen van de hoogte van de offerte spelen de volgende elementen een rol:

  • Vorm van dineren: is het een zittend of staand diner, een proeverij, een receptie, buffet , lunch of high tea;
  • Het aantal personen: een diner voor 6 is per persoon duurder dan een diner voor 20 personen;
  • Bijkomende kosten: aan u de keuze om bijvoorbeeld een wijnarrangement te bestellen, servies en glaswerk, tafels en stoelen te huren. Daarnaast kunnen er reiskosten bijkomen en eventueel bediening.

Via ‘Aanvraag‘ kunt u vrijblijvend een offerte op maat opvragen.

Kalmoeslaan 14
2381 JG Zoeterwoude